Over ons.

Bij www.murengladmaken.nl staan we garant voor perfectie. We zijn een ervaren team met vakmannen die landelijk zijn vertegenwoordigd.

Wand Specialist

We zijn gespecialiseerd in het glad maken van muren. Als extra dienst kunnen wij de muur afwerken met behang of verf. Mocht je daar interesse in hebben dan kun je een offerte aanvragen.

Eerlijke Prijzen

We zijn niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste. Onze prijzen zijn transparant en worden vooraf duidelijk met je vastgelegd. Dit voorkomt verassingen achteraf.

Enkele Teamleden

Geert van Muren Glad Maken. Gladde muren voor een goedkope prijs.

Geert Hendrik

Directeur

De grote man bij Bouwsector Nederland is Geert. Hij is verantwoordelijk voor bijna 100 man die dagelijks aan het werk zijn. Daarnaast koopt hij de materialen in.

Luis van Muren Glad Maken. De beste stukadoor van ons team.

Luis Hendriques

Voorman - manager

De voorman van Scanbehang en Gestuct.nl heeft zich jaren geleden bij ons aangesloten. Hij controleert de vakmannen en levert de woningen voor ons op.

Sander van Muren Glad Maken. De muurglad specialist van Nederland.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Onze callcenter virtual assistant is Sander. Hij beantwoord bij ons de telefoon en runt de planningsafdeling. Een sterkte persoonlijkheid met veel ervaring.

Wil je oude muren weer als nieuw laten maken?

We hebben nu een geweldig aanbieding voor het glad maken van muren. Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven